Stalci za diskove

Stalci za diskove - Da sve bude na svom mestu!

Tokom bilo koje vrste treninga jedan od problema može biti i održavanje reda i čuvanje dodataka za vežbanje na svom mestu. Uz stalak za diskove imaćete jednu brigu manje.

Što više diskova i tegova budete kupovali to ćete manje slobodnog prostora imati. Sa druge strane može biti tako lako držati ih uredno na jednom mestu. Sve što vam je potrebno je stalak za diskove. Mi vam nudimo različite modele stalaka, koji će vam pomoći da svaki disk bude na svom mestu. 


Prednosti stalaka za diskove
Prva i najveća prednost stalaka za diskove se odnosi na red u kućnoj teretani. Udobnost korišćenja je takođe jedna od prednosti ovih stalaka. Diskovi se na njih vrlo jednostavno mogu nakačiti i skinuti. Sa ovakvim stalcima dobijate kompletan pregled svih svojih diskova. Ne morate više prekidati trening da biste našli određeni teg. 


Koja je razlika između stalaka? 
Danas postoje različiti modeli stalaka za diskove, od onih koji vam nude prostor samo za nekoliko diskova, do onih sa neverovatno velikim prostorom za diskove, bučice i šipke. 
Ako se pitate koji od modela će vam više odgovarati, postavite sebi jedno pitanje: Da li ću proširivati svoj asortiman diskova u narednim mesecima? Ako je odgovor pozitivan, više se isplati kupiti stalak koji nudi više prostora. 


Stalak koji ne zauzima mnogo prostora
Stalci za diskove ne moraju samo da stoje na podu. Postoje modeli koji se lako i jednostavno montiraju na zid. Sa ovakvim stalcima učinićete svoju teretanu elegantnijom i uštedićete isto tako na prostoru. Ovde međutim treba napomenuti da stalci koji se kače na zid ne mogu nositi beskonačnu težinu i zbog toga je bitno da ne prekoračite naznačenu maksimalnu težinu. Ovo se između ostalog odnosi i na stalke postavljene na pod.


Na šta treba još obratiti pažnju prilikom kupovine stalaka za diskove?
Pored maksimalne nosivosti, prilikom kupovine stalka bi bilo korisno obratiti pažnju i na kompatibilnost. 
Prilikom kupovine stalaka za diskove, važno je sebi postaviti sledeća pitanja: 

  • Koliko diskova želim da stavim na stalak? 
  • Da li prečnik otvora mojih diskova odgovara određenom stalku?
  • Koliko slobodnog prostora imam za stalak za diskove?

Ako posedujete ne samo mnogo diskova, nego i nekoliko šipki, za vas imamo jedan poseban tip stalka, koji u sebi sadrži nosače kako za diskove, tako i za šipke.

TEXT_TW_LOADING