Važno nam je da naši planovi uključuju i vaše planove, jer se vodimo vašim potrebama i interesovanjima u svetu fitnesa. Da bismo to postigli, treba nam vaša pomoć, da zajedno sa nama birate proizvode, kako bismo svima u Srbiji priuštili istu raznovrsnost proizvodnog asortimana. 
Pregledajte detaljno nemački vebsajt i ponudu Gorilla Sports proizvoda na www.gorillasports.de, i pišite nam putem kontakt forme, ili na imejl adresu podrska@gorillasports.rs šta je to što biste voleli da vam ponudimo ovde u Srbiji. Ukoliko nešto iz nemačke ponude nemamo u našem asortimanu a voleli biste da poručite, pišite nam i mi ćemo nabaviti u što kraćem roku. (*N
apomena: Cene mogu varirati u odnosu na one na nemačkom tržištu shodno troškovima carine i uvoza.)
Koji to proizvod nama trenutno nedostaje, a bio bi vam važan partner tokom fitnes putovanja?
 

Gorilla Sports - Vaša onlajn prodavnica posvećena bodibildingu i fitnesu
 

Kao strastveni ljubitelji sporta mi imamo izuzetno visoke standarde za bodibilding i fitnes opremu, što se i ogleda u karakteristikama naših proizvoda. Podjednako su nam važni i kvalitet i funkcionalnost, ali i bezbednost proizvoda za upotrebu, jer bez obzira na to koliko imate godina, smatramo da vaši rezultati vežbanja zavise od pravog izbora sprava i rekvizita. Gorilla Sports® sa svojim širokim asortimanom robe, dugogodišnjim iskustvom i vrhunskom uslugom, vaš je idealni partner u sve i jednoj sportskoj disciplini koju odaberete, bio to fitnes, trening sa tegovima, aerobik ili joga.

    
 

Gorilla Sports® prodavnica se izdvaja po tome što je na svojih prostranih 1000 kvadratnih metara i svojevrstan izložbeni salon poseban po svom stilski upečatljivom ambijentu. U enterijeru koji i svojom simbolikom dočarava vrednosti kompanije, kvalitet i inovativni dizajn, možete isprobati sve proizvode i uveriti se lično u njihovu izvrsnost. Takođe vam je na raspolaganju i stručno i ljubazno osoblje za sva pitanja koja možete imati koja se tiču korišćenja proizvoda, što vam može posebno značiti ukoliko ste ,,stara garda’’ kupca koja preferira da o svom proizvodu pre kupovine stekne utiske uživo. Čekamo vas na našoj adresi!

 

Profesionalna oprema za treniranje namenjena svima - Počnite odmah!

Redovna vežba poboljšava formu i kondiciju, a u zavisnosti od vašeg cilja u tome vam mogu pomoći raznovrsne sprave za vežbanje koje imamo na raspolaganju za trening kod kuće ili u teretani: razne vrste klupa za vežbanje, multifunkcionalni kavezi, gladijatori, sprave za noge i leđa, vratila za zgibove, itd. 
 

Treninzi snage i ciljano jačanje mišića

Podizanje tegova i testiranje sopstvenih granica - da li vam to zvuči poznato? Kod nas i žene i muškarci mogu pronaći svu neophodnu opremu za podizanje tegova poput diskova, setova šipki i diskova, EZ setova, bučica i sl. u kategoriji šipke i tegovi
 

Kardio treninzi i jačanje celog tela 

Kardio rutina bi trebalo da bude sastavni deo svakog treninga zbog svojih brojnih prednosti na zdravlje pojedinca. Gorilla Sports® vam nudi veliki izbor opreme za izvođenje kardio vežbi, poput sobnih bicikala, krostrenažera, traka za trčanje, vijača, itd. Pronađite ono što vama odgovara iz te kategorije iz naše online prodavnice. 
 

Ostanite u formi pomoću aerobnih vežbi

Opremite svoju ličnu teretanu i iz udobnosti svog doma vežbajte sa nekim od proizvoda iz kategorije aerobik i joga. Pregledajte detaljnije asortiman, i odlučite se za ono što odgovara vašim potrebama. U ponudi su aerobik steperi, balanseri, bučice, elastične trake, gimnastičke podloge i mnogi drugi proizvodi. Ovi laki i prenosivi rekviziti mogu biti korišteni i spolja i unutra. 
 

Za rekreativce i profesionalce

Pronađite adekvatnu opremu za boks i brojne aksesoare u kategoriji oprema za boks. U ponudi su vreće za udaranje, setovi džakova i rukavica i dodatna oprema.


Savršeno opremljeni za fitnes treninge

Gorilla Sports® ima široku paletu proizvoda uz koje možete da intenzivirate vaše treninge, ili da samo iskustvo vežbanja učinite udobnijim, praktičnijim i zanimljivijim. Za više detalja, pogledajte kategoriju dodatna oprema.
 

TEXT_TW_LOADING