Balanseri

Balanseri - Za idealnu koordinaciju i efikasno jačanje mišića

Pravilno i uspravno držanje tela ne moraju da imaju samo sportisti. Uz naše rekvizite možete samostalno kod kuće raditi na svojoj ravnoteži i jačati mišiće celog tela.

Kako možete postići bolju ravnotežu tela?

Jednostavno je, a još lakše će vam biti uz tačno određeni trening, posvećen upravo tome, kao na primer uz balansere i sklekere. Tako ćete poboljšati ne samo koordinaciju mišića, nego i celokupnu stabilnost tela. U našoj ponudi ćete pronaći različite balansere - Pronađite onaj koji vam najviše odgovara!

 

Balans daska i još mnogo toga - Sportska oprema za treniranje ravnoteže

Ko nema vremena ili volje da sam sebi napravi balans dasku, taj je ovde na pravom mestu: U Gorilla Sports online prodavnici pronaći ćete pored sprava za teretanu i opreme za funkcionalni fitnes i rekvizite za vežbanje ravnoteže. Na balans loptama i platformama ne vežbaju samo surferi. One se koriste i u fizioterapiji i često kao dopuna nekim osnovnim sportskim disciplinama. Pomoću lopte za balansiranje jačate između ostalog mišiće leđa, nogu i abdomena. Takođe je moguće fokusirati se samo na jedan određen deo tela, kao na primer na jačanje kolena ili skočnih zglobova.

 

Balanseri - Vežbe za bolju koordinaciju i držanje tela

Naravno, svi znamo da je trening izdržljivosti neophodan. Ko pored toga želi da izgradi mišiće, trebalo bi da se pozabavi i tegovima. Pored toliko puno vežbi često se zaboravi na koordinacioni trening - a on je posebno važan u kombinaciji sa drugim sportovima. Jer se njime vežbaju određeni pokreti mišića, tetiva i zglobova i sprečavaju se na taj način povrede u tim predelima. Pritom jačaju se mišići abdomena, što dalje vodi ka pravilnijem držanju tela. Da li imate li još nekih pitanja? Pogledajte sjajne ponude u našoj online prodavnici i približite se svom cilju.

TEXT_TW_LOADING