Bučice

Bučice različitih težina - Za ciljani trening sa tegovima

Odlične su za vežbanje kod kuće i sastavni su deo svakog efikasnog treninga. Uz pomoć njih možete ojačati različite grupe mišića, poboljšati svoju kondiciju i steći izvajanu i savršenu figuru.

Dakle, zapišite odmah: Za izdefinisane ruke i istrenirano telo redovno koristiti bučice! Njih ćete naravno pronaći u Gorilla Sports online prodavnici. Pogledajte odmah i saznajte više!

 

Bučice za gimnastiku - Vinilni, plastični ili neopren tegovi za razne vežbe

Manje ponavljanja sa težim bučicama ili možda bolje više ponavljanja sa lakim bučicama? Naše bučice vam pružaju mogućnost da trenirate kako vama najviše odgovara. Za izdefinisane bicepse i tricepse bi trebalo trenirati najmanje dva do tri puta nedeljno, barem 20 minuta. Pored toga se bučice mogu koristiti i kao dodatno opterećenje tokom trčanja. Ako pak trenirate unutra, preporučujemo vam bučice od vinila i neoprena, pošto sa njima ne može doći do oštećenja poda. Vinil bučice sa neoprenskim premazom su kompaktne i odlične za vežbanje mišića grudi, nogu, ruku i leđa. Izaberite boju, težinu i širinu hvata koja vam najviše odgovara!

 

Bučice raznih težina -  Napravite set bučica raznih boja!

Pored toga što ih je moguće koristiti za mnoge vežbe, bučice su i vrlo praktične: Zahvaljujući njihovoj maloj veličini ne zauzimaju mnogo prostora i lako ih je premeštati. Takođe imamo različite setove bučica i uz njega odgovarajući stalak za bučice. Naručite odmah svoje omiljene bučice u Gorilla Sports online prodavnici i uživajte u treningu!

TEXT_TW_LOADING