Elastične trake i Ekspanderi

Elastične trake i ekspanderi - Za trening i fizioterapiju

Često se dešava da upravo malim koracima dolazimo do dugoročnog uspeha. Pravi primer za to su ekspanderi i elastične trake koje omogućavaju veliki broj vežbi.

Koristimo ih pri zagrevanju, kao pomoćno sredstvo kod zgibova i vežbi propadanja, u krosfitu, u rehabilitacione svrhe ili za jednostavne vežbe kod kuće. O čemu se radi? O elastičnim trakama i ekspanderima! Saznajte više o njima i o mnogim drugim proizvodima za još interesantniji trening!

 

Elastične trake - U mnogim bojama, različite jačine i varijante za krosfit i aerobik

Lateks trake za krosfit i funkcionalni trening i klasične trake za gimnastiku koje ćete naći u Gorilla Sports prodavnici imaju nekoliko zajedničkih stvari: One su fleksibilne i kvalitetne, namenjene za različite vežbe i napravljene od neklizajućeg i prijatnog lateksa. Spremili smo za vas elastične trake u raznim bojama, koje će se odlično uklopiti u vaš stil oblačenja. Takođe možete da birate između više nivoa opterećenja, u zavisnosti od toga, šta vam najviše odgovara. Sa ekspanderima je moguće vežbati sve mišićne grupe (pre svega ramena, ruke, noge i leđa). Između ostalog, ekspanderi sa opterećenjem pozitivno utiču na brzinu, koordinaciju i pokretljivost zglobova i mišića. Koriste se takođe i pri zagrevanju i istezanju. Mnogi ih koriste u teretanama, međutim mogu se naći i u atletici i gimnastici. Isprobajte ih i vi i započnite trening sa novim elastičnim trakama i ekspanderima!

 

Gorilla Sports ekspanderi po povoljnoj ceni

Dve ručke, između njih traka, opruga ili guma - Eto, to je ekspander, fleksibilan rekvizit za vežbanje. Istezanjem ispred ili iza glave, treniraćete mišiće ruku, ramena, pa čak i grudi i leđa. Ekspanderi se mogu zakačiti i na zid. Može se uz pomoć njih trenirati i biceps, tako što se stane na jedan kraj a drugi povlači na stranu. Da ne dužimo više, u našoj prodavnici vas već čekaju razne trake za vežbanje.

TEXT_TW_LOADING