Jastuci za jogu

Jastuci za meditaciju i jogu

Mnogi ljubitelji joge tokom svojih seansi koriste prostirke, joga blokove ali i jastuke za meditaciju. Ovaj aksesoar omogućava pre svega udobnost ali ispunjava i druge, bitne zadatke. Pomoću njega će opuštanje nakon napornog treninga dobiti jedno sasvim novo značenje.

Čemu služe joga jastuci?
Joga jastuci se koriste pre svega da bi vaš trening joge učinili još udobnijim. Međutim treba još jednu stvar uzeti u obzir, a to je pravilno izvođenje vežbe. Mnogi sportisti zaborave na kičmu i koliko je važno ispraviti se. Ovaj problem se vrlo lako može sprečiti upravo koristeći joga jastuke.


Pravilno sedenje
Pravilno sedenje je jedna od najvažnijih stvari na koju bi trebalo obratiti pažnju tokom svakog treninga joge. Samo ako su leđa ispravljena, vežba ima smisla i uticaće pozitivno na izgradnju mišića i sprečavanje bolova u leđima. Moderan i dovoljno velik jastuk vam u tome može pomoći. Pored jastuka, ogledala mogu takođe mnogo da pomognu.


Zašto su Gorilla Sports joga jastuci najbolji?
Naši joga jastuci već neko vreme uživaju ogromnu popularnost. Kako i ne bi, kad ispunjavaju sva velika očekivanja sportista vezana za materijal i obradu istog. U stanju su da pruže svakom sportisti najbolju podršku pri treningu joge. Pored toga, joga jastuke marke Gorilla Sports možete naći u raznim modelima. Neki od njih su duguljasti, drugi opet okrugli, a izbor boja je takođe velik. Kvalitet ovog rekvizita se u krajnjem slučaju da videti zahvaljujući njegovoj dugotrajnosti. Udobno ih možete prenositi svuda ili koristiti na otvorenom. 


Šta se nalazi u jastuku? 
Da bi joga jastuk bio relativno male težine, potrebno ga je napuniti laganim a ujedno i prijatnim materijalom. Naši jastuci su punjeni organskom speltom. Ona omogućava da se jastuk fleksibilno prilagodi svakom položaju tela i na taj način obezbeđuje visok nivo udobnosti pri vežbanju.

TEXT_TW_LOADING