Pilates lopte

Pilates lopte - Za rehabilitaciju i fitnes

Lopta nije sastavni deo samo timskih sportova kao što su fudbal, odbojka ili rukomet - jedan je od omiljenih rekvizita za vežbanje i u fitnesu, pilatesu, aerobiku i jogi.

Hvatanjem, bacanjem, kao i kombinovanim vežbama sa loptom naprežu se različite grupe mišića. Pre svega se treniraju mišići gornjeg dela tela i ruku, kao i mišići abdomena, nogu, zadnjice i leđa. Na koji način možete vežbati sa pilates loptama pročitajte na našem blogu. Za takve vežbe se često koristi pilates lopta, koju možete kupiti u Gorilla Sports online prodavnici. Čekaju vas mnoga iznenađenja!

 

Gumene pilates lopte različitog prečnika

Za rehabilitaciju, aerobik i gimnastiku: Pilates lopte se mogu koristiti u različite svrhe i idealne su za trening kod kuće. Lako ih je skloniti i odlične su za promenu ili pojačavanje treninga, kao na primer za vežbanje sklekova ili trbušnjaka. Koriste se i za jačanje trbušnjaka, nogu, ruku i leđa. U našoj Gorilla Sports online prodavnici naći ćete pilates lopte sa neklizajućom površinom i različitog prečnika u mnogim bojama. 

 

Pilates lopte kao rekvizit za vežbanje i zamena za stolicu

Savijanje nogu, čučnjevi, sklekovi, trbušnjaci - sve se može vežbati uz pilates lopte. Zato vam nudimo pilates lopte različitog obima, napravljene od PVC materijala, bez štetnih supstanci. One nisu namenjene samo za sportske aktivnosti, nego se mogu koristiti i kao zamena za stolicu, na primer za radnim stolom. Pošto je telo sedeći na pilates lopti stalno u pokretu, pilates lopta poboljšava držanje čitavog kičmenog stuba. Ne bi trebalo međutim sedeti na lopti duži vremenski period. Ako imate neka dodatna pitanja, kontaktirajte nas i rado ćemo vas posavetovati!

TEXT_TW_LOADING