Kaiševi za puls

Kaiš za puls

Ukoliko želiš da podigneš svoj trening na viši nivo, onda je esencijalno da pratiš svaku trening sesiju.

 

Šta su kaiševi za puls?

 

Kaiševi za puls su kompaktne sprave koje mere tvoj puls tokom treninga. Uglavnom se nose oko grudi i zahvaljujući elastičnoj traci ne smetaju opsegu pokreta tokom samog vežbanja.

 

Zašto je praćenje pulsa važno?

 

Kako bi se svaki trening prilagodio individualnim ciljevima i potrebama svakog vežbača, neophodno je da vi ili vaš trener znate kakav tip treninga vam je izazovan. Sa ovim informacijama, možete da radite na oblastima u kojima je neophodan napredak kao i da u svakom momentu znate gde je granica koju ne biste trebali da prelazite tokom vežbanja.

 

Kakvi kaiševi se nalaze u Gorilla Sports asortimanu? 

 

U ponudi se nalaze senzori za puls različitih veličina i performansi, kompatibilni sa raznim kardio spravama, krostrenažerima i slično.

 

Za kakav tip treninga se preporučuje nošenje senzora za puls?

 

Iako je uobičajeno nošenje kaiša za puls tokom kardio treninga, ovaj fitness aksesoar ima zaista široku primenu i tokom treninga niskog intenziteta poput pilatesa i joge, ali i tokom težinskog treninga. Bilo da ste iskusni vežbač ili pak potpuni početnik, ovaj dodatak će napraviti krucijalnu razliku u vašem treningu i doprineti da brzo i efikasno dođete do zacrtanih ciljeva!

TEXT_TW_LOADING