Gumeni diskovi

Gumeni diskovi različite težine

Veliki izbor gumenih diskova različite težine, izuzetno efikasnih za svaku vrstu treninga koji se savršeno kombinuju sa šipkama iz naše kolekcije.

I početnici koji traže prilično malu težinu a i profesionalni sportisti će sa sigurnošću ispuniti sva svoja očekivanja ovim sjajnim diskovima.

Koje su prednosti gumenih diskova? Šta treba uzeti u obzir prilikom kupovine?


Crni i šareni gumeni diskovi
Mnogi sportisti se odmah na početku odluče za kupovinu celog seta gumenih diskova, prvenstveno da bi mogli što fleksibilnije i individualnije da treniraju. Šareni setovi su jedni od njih i upravo zahvaljujući različitim bojama lakše se pronalazi tačno ona težina koja nam je u datom trenutku potrebna. Pauze tokom nameštanja kilaže traju kraće a vi možete brzo nastaviti sa vašim treningom. 


Prednosti gumenih diskova
Gumeni diskovi imaju niz specifičnih karakteristika: 

  • Njihova površina je mekša od ostalih modela diskova, što je bolje za vaš pod
  • Radi se o jako čvrstoj opremi za vežbanje
  • Imate velik izbor različitih dizajna 
  • Udobni su tokom korišćenja

Ako vam i dalje fali udobnost pri treningu, nabavite stalak za svoje diskove. On će vam pomoći da ih sve uredno držite na jednom mestu. 


Sa gumenim diskovima se vrlo lako rukuje
Diskovi su generalno mali rekviziti, kojima se lako upravlja i vežba. Pored gume koja ne klizi, ovi diskovi imaju rukohvate, tako da ih lako možete uhvatiti i preneti ili trenirati sa njima. Ako već posedujete određenu šipku, obratite pažnju da njen prečnik i prečnik rupe na diskovima budu isti.


Održavanje gumenih diskova
Iako su gumeni diskovi prilično čvrsti rekviziti za vežbanje, treba ih s vremena na vreme iz higijenskih razloga prebrisati. Najbitnije je ukloniti skoro nevidljive ostatke znoja i prašine. Prebrišite ih blago navlaženom krpom a zahvaljujući njihovoj glatkoj površini trebaće vam samo nekoliko minuta za to.

TEXT_TW_LOADING