Liveni diskovi

Set livenih tegova - Jaki diskovi moćnog izgleda

Diskovi od livenog gvožđa se mogu naći u svakoj teretani, ali i tokom vežbanja kod kuće i savršeno se kombinuju sa šipkama iz naše kolekcije.

Ko bi rekao da su čelični tegovi toliko praktični za vežbanje? Bez obzira da li ste početnik i trenirate sa manjom kilažom ili već iskusan sportista, čelični diskovi su dostupni svima i mogu se koristiti u izvođenju najrazličitijih vežbi. 


Set čeličnih diskova 
Imamo za vas jednu sjajnu vest. Ako ste zainteresovani za čelične diskove, ne morate ih sada više kupovati pojedinačno, jer smo za vas pripremili različite setove. Takođe su dostupni i u različitom dizajnu.  Sa njima možete kombinovati šipke i diskove različite težine u zavisnosti od vaše fizičke spremnosti i mišića kojih u datom trenutku zatežete. Ovaj set možete koristiti i kao dopunu već postojeće opreme. U tom slučaju obratite pažnju na prečnik vaše šipke.


Set raznih boja
Prošli su oni dani kada su svi setovi bili samo u jednoj jedinoj boji, većinom u crnoj. Danas su setovi mnogo interesantniji, jer sijaju u skoro svim bojama. Razne boje nemaju samo optičku funkciju, nego vam i olakšavaju da brže prepoznate težinu tega.


Koje prednosti imaju čelični diskovi?
Ljudi obično navode dve glavne prednosti kada opisuju čelične diskove. Kao prvo, karakteriše ih njihov čist, klasičan izgled koji se vrlo lako uklapa u svaku kućnu teretanu. Druga prednost se odnosi na njihovu stabilnost. Na kraju treba spomenuti i da su laki za održavanje. Dovoljna je samo vlažna krpa i mrlje će nestati. 
Zbog posebno tvrdog materijala od kojeg su napravljeni neki od modela, trebalo bi pripaziti na pod vaše kućne teretane. Zato vam preporučujemo da ih čuvate na prostirci, ili kupite stalak za diskove iz naše kolekcije.

TEXT_TW_LOADING