Multifunkcionalni kavezi

Multifunkcionalni kavez - Stabilan i pogodan za trening različitih grupa mišića

Ono što karakteriše multifunkcionalne kaveze je pre svega stabilnost a zatim i mogućnost da se na njima izvodi intenzivan i efikasan trening.

Sigurno jedna od najvećih i najinteresantnijih sprava iz našeg asortimana je multifunkcionalni kavez. Ova sprava će zadovoljiti potrebe kako početnika, tako i profesionalnih sportista. Radi se o spravi koja ne zauzima mnogo prostora, a pruža mogućnost vežbanja različitih grupa mišića. 

 

Koji mišići su u fokusu?

Kao najveća prednost ove sprave navodi se upravo njena multifunkcionalnost jer je pomoću nje moguće trenirati sve grupe mišića. Nebitno da li vežbate čučnjeve, ruke ili leđa, multifunkcionalni kavez se prilagođava svakom tipu vežbe. Idealan je za sve one koji ne žele da im svaki trening bude isti.

 

Najbolji trening je u paru

Zahvaljujući činjenici da je ovaj kavez upotrebljiv sa sve četiri strane, na njemu mogu trenirati čak i dve osobe istovremeno. 

 

Prednosti multifunkcionalnih kaveza  

Još jedna prednost multifunkcionalnog kaveza su njegove šine na kojima je zakačena šipka. Ovo je idealno rešenje za sve one koji treniraju sami kod kuće.

 

Multifunkcionalni kavez sa osnovnom opremom

Multifunkcionalni kavezi ne moraju biti složeni! Njihova praktičnost je vidljiva upravo kod jednostavnih modela koji su, između ostalog, poznati po svojoj lakoj sklopivosti. Na većinu jednostavnih modela moguće je nadograditi razne dodatke i tu je veoma bitno obratiti pažnju na to da ti dodaci odgovaraju kavezu.


 

TEXT_TW_LOADING