Skot klupe

Skot klupe – Oprema za jačanje bicepsa i mišića ruku

Moderne skotove klupe imaju važnu ulogu ne samo u teretani, već i ukoliko trenirate kod kuće. Ova specijalna sprava vam omogućava da još pravilnije izvodite svoje vežbe.

Skot klupe su sve više i više tražene i upravo iz tog razloga ih ima jako puno u ponudi, zbog čega izbor i nije uvek lak.

 

Skot klupe sa mogućnostima individualnog podešavanja

Pre treninga je potrebno podesiti spravu kako bi vam odgovarala tokom izvršavanja vežbi.
Naročito su praktični modeli sa podesivim naslonom za leđa koji mogu da se koriste i za druge vežbe.

 

Koje vežbe mogu da se izvode na skot klupi?

Kao što i samo ime govori, uz pomoć skot klupe možete da vežbate biceps koristeći i duge ili kratke šipke.

 

Korisna dodatna oprema za skot klupe

Da bi trening mogao u potpunosti da bude efikasan potrebne su i odgovarajuće bučice. Pored toga možete dodati i rukavice i stalke za bučice i tegove, a pod možete zaštititi prostirkama za fitnes.


EZ šipka i skot klupa - Fantastična kombinacija

Specifičan oblik ove šipke pozitivno utiče na prirodni položaj vaših ruku. Na taj način će vaši zglobovi biti manje opterećeni. Neke skot klupe se mogu naći u setu sa EZ šipkama

 

Gde je najbolje smestiti skot klupu?

Najbolje je postaviti je tako da oko nje imate slobodnog prostora za kretanje i izvođenje vežbi. Preporučujemo da je stavite i blizu ogledala, kako biste mogli da pratite napredak iz dana u dan.

 

Multifunkcionalna skot klupa

Skot klupa ima veoma široku primenu i svaki trening vam može biti drugačiji od prethodnog. Na vama je da se opredelite kojim redosledom ćete izvoditi vežbe, a svaki napredak će doći nakon truda.

TEXT_TW_LOADING