Sklekeri i razboji za propadanja

Sprave za sklekove i propadanja - Trening ruku, stomaka i leđa

Koliko sklekova možete da uradite? A koliko biste želeli? Nije bitno da li ste početnici ili profesionalci - ako ste uporni, bez problema ćete na razboju trenirati gornji deo tela, i to izuzetno efikasno i samo sa sopstvenom težinom.

Visoki sklekeri - Za odličan trening i više snage u rukama

Sklekeri u osnovi predstavljaju jednu od polaznih tačaka pre svakog treninga snage. Mnogi iskusni sportisti na njoj izvode vežbe za mišiće grudi i tricepsa. Zašto? Treniranjem na visokim sklekerima trenirate praktično sa svojom težinom tela. Možda deluje jednostavno, ali zahteva poprilično dobru koordinaciju, snagu i sigurnost.

 

Vratila - Za udoban trening kod kuće 

Vežbanje na vratilu spada u klasični trening snage i vrlo je efikasan način za vežbanje ruku, trbušnih mišića i leđa. Bilo da radite samo nekoliko serija dnevno ili ovu vežbu redovno uključujete u nedeljni trening - važno je da je ostanete istrajani.

 

Vratila i ostale multifunkcionalne sprave u Gorilla Sports prodavnici

Na vratilima, osim zgibova možete raditi i propadanje. Ove sprave imaju ugrađene ručke, što daje dodatnu udobnost tokom treninga. Pogledajte odmah šta to sve imamo u ponudi! Jer je kvalitet i veliki izbor profesionalne opreme zagarantovan!

 

Visoki sklekeri - Podesite visinu koja vam odgovara

U našoj prodavnici možete pronaći sklekere različite veličine. Postoje klasični sklekeri sa dve čvrste paralelno fiksirane ručke, a za one sa manje slobodnog prostora imamo visoke sklekere čije ručke nisu fiksirane jedna za drugu. Takođe su tu i šipke koje možete postaviti na visinu koja vam odgovara. Za one koji žele više mogućnosti, u ponudi imamo multifunkcionalne sprave. One nisu namenjene samo za jednu određenu vežbu, već objedinjuju sklekove, propadanje i vežbe za abdomen i noge.

 

Gorilla Sports visoki sklekeri vrhunskog kvaliteta

Najidealnije sprave za trening kod kuće su Gorilla Sports visoki sklekeri. Zahvaljujući jednostavnoj montaži, pažljivoj izradi i odličnom kvalitetu, konačno možete imati profesionalnu spravu i kod kuće. 

TEXT_TW_LOADING