Isporuka

Naše pošiljke šaljemo kurirskom službom City Express DOO  - Member of Austrian Post International Group; predstavlja lidera za dostavu pošiljaka na celoj teritoriji Srbije.

 

Dostava je besplatna na celoj teritoriji Republike Srbije.

 

Uobičajeno vreme dostave je:

 
- za Beograd, Novi Sad i okolinu 2 radna dana od trenutka poručivanja
- za ostatak Srbije do 5 radnih dana
 

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

 

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 17:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta. Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom. O vremenu dostave ćete biti obavešteni telefonom (SMS porukom/Viber) od strane kurirske službe.

 

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

 

Kupac je u obavezi da obezbedi tačan iznos otkupnine.

Nakon preuzimanja paketa od strane kurirske službe, potrošaču će biti prosleđena automatska poruka na e-mail sa kodom pošiljke koju možete pratiti
ovde ili preko Android mobilne aplikacije koju možete pronaći ovde

Da biste prikazali troškove isporuke, izaberite državu u koju želite da se porudžbina isporuči.

TEXT_TW_LOADING