O nama

PONOSNI SMO ŠTO TRENIRAMO - Naš slogan je naša misija!

 

Cilj Gorilla Sports brenda je jasno definisan još od 2005. godine: Nudimo fitnes proizvode za kućnu upotrebu visokog kvaliteta i po povoljnim cenama! Zahvaljujući širokom spektru naših sprava i sportske opreme, sada sa jednakim entuzijazmom možete da trenirate i u svojoj kući, kao da ste u teretani.

Zadovoljstvo korisnika, kvalitet i održivost su fokus naše kompanije od samog trenutka osnivanja. Kombinacijom naših ambicioznih ciljeva i proizvoda vrhunskih performansi osvajamo međunarodno tržište u domenu fitnes opreme za kućnu upotrebu. GORILLA SPORTS je poznati sportski brend prisutan u 22 zemlje i nudi bogat asortiman proizvoda širom sveta.

 

Zajedno ostvarujemo ciljeve

 

Raznovrsnost i inovativnost - Sa našim spravama za snagu i izdržljivost možete trenirati bilo kada i bilo gde. Nije važno da li ste početnik u tome ili profesionalac, niti da li više volite trening sa tegovima, kardio ili jogu. Naš bogati asortiman nudi pravi proizvod za svaki nivo kondicije i fizičke spremnosti. Bilo da trenirate kod kuće ili napolju naša oprema je savršeni partner za svakodnevno vežbanje!

Steknite kondiciju, izgradite mišiće, smanjite kilažu ili poboljšajte izdržljivost - GORILLA SPORTS vas prati na vašem putu do uspeha.

 

Naši proizvodi - naša strast

 

Svakog dana usko sarađujemo sa našim razvojnim timom i radimo kako na idejama za nove zanimljive proizvode tako i na brzom izvršenju zahteva kupaca.

Proširenje našeg asortimana je podjednako važno kao mišljenje naših kupaca. Uvek radimo sa ciljem stvaranja i prodaje najboljeg mogućeg proizvoda!

Od ruskih zvona do gladijatora, našim sportskim rekvizitima želimo da učinimo da vam trening i vežbanje budu zanimljivi u svakom trenutku i bilo gde. Oslanjamo se na dobro uravnoteženu kombinaciju inovativnog dizajna, dugotrajnosti i lakog rukovanja rekvizitima tokom treninga, kako biste uz pomoć njih ostali zdravi i u kondiciji.

 

Naš tim - GORILLA SPORTS ekipa

 

U srcu Evrope, usred Nemačke, nalazi se predstavništvo naše kompanije sa skladištem od 9000 m², odakle se ceo svet snabdeva našom sportskom opremom. Bliska i dinamična saradnja unutar GORILLA SPORTS tima je deo svakodnevnog poslovanja. Skladište, korisnička podrška i ostali departmani rade ruku pod ruku svakog dana kako bi pružili najbolju moguću uslugu. S obzirom na to da nam je iskustvo kupaca i njihovo zadovoljstvo najviši prioritet, oslanjamo se na brzu i efikasnu komunikaciju kao i na sistematično donošenje odluka. To je naravno i razlog konstantnog napretka kompanije i jačanja našeg timskog duha! Kao što i gorile žive u grupama, tako je i naš multikulturalan tim sastavljen od ljudi različitih nacija i starosnih dobi. Iako različiti među sobom, ipak ceo GORILLA SPORTS tim ima istu viziju “da probudi u vama ljubav i strast za sportom i fitnesom”!  

GORILLA SPORTS SRBIJA

 

Od oktobra 2021. godine GORILLA SPORTS svet je postao bogatiji za još jednu zemlju. U prestonici Srbije, Beogradu, na adresi Batajnički drum 23 (Elektronska industrija) otvorila se još jedna prodavnica ovog brenda. Sa radom je počela i naša onlajn prodavnica www.gorillasports.rs gde možete prelistati proizvode i odabrati baš onaj koji odgovara vašim fitnes ciljevima i koji će upotpuniti vaš trening bilo u teretani, kod kuće ili na otvorenom. U širokom asortimanu proizvoda možete pronaći sprave i dodatke za vežbanje svih vrsta (bučice, gladijatore, SUP daske, trake za trčanje, vreće za boks, prostirke za jogu, benč klupe, tegove, šipke, vratila i još mnogo toga). Vaše je samo da odaberete ono što želite i da probudite GORILU u sebi!

 

TEXT_TW_LOADING