Aerobik i Joga

Aerobik vežbe - Vaša oprema za fitnes, zabavu i sagorevanje kalorija 

Šta još čekate? Bilo da ste početnici ili dugogodišnji ljubitelji aerobika, ovaj tip treninga jednostavno stvara zavisnost i pokazuje da sport i zabava zapravo idu ruku pod ruku.

Bilo u fitnes centru ili kod kuće, čim se pojača muzika znate da počinje aerobik trening tokom kog se, pored kondicije radi i na zdravlju i postaje se fit. Odgovarajuća oprema i dodaci za vežbanje čekaju vas u Gorilla Sports online prodavnici. Vreme je za trening!

 

Muzika - Za više zabave tokom vežbanja!
Prava muzika definitivno doprinosi uspehu aerobik treninga - bilo kod kuće ili u fitnes centru. Muzički ritam pokreće i olakšava izvođenje vežbi. Važno je da sadrži i brže i sporije delove, jer idealan aerobik trening obično traje od 30 do 60 minuta i počinje pripremnim zagrevanjem. Nakon toga sledi glavni deo vežbanja izdržljivosti i jačanja mišića, a obično se završava opuštajućim istezanjem koje zahteva nešto mirnije zvukove.

 

Aerobik kod kuće - Vežbe za fitnes i zdravlje
Osim omiljene muzike, aerobni trening možete upotpuniti odgovarajućom opremom za trening. U ponudi imamo bučice, trake i ekspandere, aerobik stepere, kao i razne loptice i još mnogo toga. Dakle, oprema je tu! Sprave za vežbanje čine vežbe efikasnijim i takođe se prilagođavaju različitim nivoima i zahtevima. Ako želite baš da se zabavite, tu su tramboline kojima retko ko da je uspeo da odoli. Samo na jedan klik od vas!

TEXT_TW_LOADING