Steperi za aerobik

Aerobik steperi - Sastavni deo svih funkcionalnih grupnih i individualnih treninga

Vreme je za novu seriju step aerobika. Ovaj sport ne samo da poboljšava kondiciju i koordinaciju, već je i zabavan! 

Da biste mogli samostalno kod kuće da trenirate, Gorilla Sports je za vas pripremila odgovarajuće fitnes rekvizite, vrhunskog kvaliteta! Šta čekate? Kliknite i saznajte više!

 

Vežbe sa aerobik steperom - Vaš stil vežbanja, vaš rekvizit, vaš uspeh

Treniranje zna stvarno biti naporno. Nakon njega se međutim svi dobro osećamo. Najbolji primer za to su aerobik steperi. Nebitno je da li trenirate sami ili u grupi, u teretani ili kod kuće, da li ste početnici ili profesionalci - pustite svoju omiljenu pesmu i pokrenite se uz novi aerobik steper! Sa aerobik steperima možete izvoditi razne vežbe koje će trening učiniti interesantnijim (bočno hodanje po steperu, podizanje ruku, podešavanje visine stepera). Oni pokreću kardiovaskularni sistem i oblikuju vaše telo, izgrađuju kondiciju i pomažu vam da se opustite. Jedino je važno da budete istrajni i da redovno vežbate. Treninzi ne moraju trajati dugo, jer ponekad je i 30 minuta dovoljno da biste postigli dobre rezultate. Dakle, spremite se i krećemo sa treningom!

 

Podesivi, multifunkcionalni i praktični steperi

Šta je važno da jedan aerobik steper poseduje? Svima koji žele da se bave sportom, nezavisno od vremena napolju, preporučujemo ovaj rekvizit. Počnite trening bez nekog dužeg zagrevanja i uz omiljenu muziku. Nakon treninga ga brzo i lako možete opet skloniti na mesto, jer ne zauzima mnogo prostora. Ako izaberete podesive modele i uz to još ekspandere, tvoj trening sigurno neće biti dosadan. Inače, ne samo steperi, nego i mnogi ostali rekviziti i sprave za vašu kućnu teretanu vas čekaju u Gorilla Sports radnji. 

Želimo vam puno uspeha i zabave sa novim steperom!

TEXT_TW_LOADING