Prostirke za vežbanje i oprema za jogu

Prostirke za jogu - Različite boje, visok kvalitet i laka prenosivost

Joga doprinosi relaksaciji tela i duha, boljem raspoloženju i pritom zateže telo. Osim toga, takav trening može imati detoks efekat i uticati na bolju koncentraciju.

Joga instruktor i prostirka za jogu - to je sve što vam je potrebno da se opustite. Zato smo u Gorilla Sports prodavnici pripremili joga prostirke u raznim bojama i dimenzijama, kao i različite debiljine. Kliknite odmah i pogledajte našu ponudu!

 

Neklizajuće joga prostirke za početnike i iskusne sportiste

Mint zelena, topla crvena ili klasična crna? Ili možda jarko plava? Kod nas ćete naći joga prostirke u različitim bojama! Od sada se i kod kuće može vežbati podjednako kao u teretani. Sa joga prostirkom širine 60 cm, dužine 190 cm, i debljine 1,5 cm udobnost je zagarantovana. U ponudi imamo i posebno široke prostirke od 100 cm. Na ovim prostirkama ne može doći do klizanja. Pritom su jako prijatne u dodiru sa kožom. Šta još čekate? Odmotajte je i hajde da treniramo!

 

Prostirke za jogu, pilates i gimnastiku

Prostirke za vežbanje nisu namenjene isključivo za jogu. Često se koriste i u gimnastici, pilatesu ili za istezanje. Služe takođe i kao podloge za rehabilitacione vežbe. Na njima je moguće vežbati ruke, noge, sklekove, trbušnjake, kao i mnoge ostale vežbe. Nakon treninga ih možete brzo i jednostavno smotati i zategnuti gumicom, koju dobijate uz njih. Iz tog razloga su pogodne i za putovanja. Ako imate još neka pitanja, možeš nam se odmah obratiti! 

 

Zašto bi trebalo da se bavimo jogom i pilatesom?

Broj ljudi koji se bave jogom i pilatesom sve više i više raste. Zato se postavlja pitanje, šta to ljude toliko privlači da se opuštaju na ovaj način? Ako ovu temu malo bolje istražimo, shvatićemo da su joga i pilates mnogo više od metoda za relaksaciju.

Trenirajući jogu i pilates tvoje telo postaje mnogo pokretljivije Na ovaj način jačamo sve svoje mišiće. Jogom i pilatesom se možete baviti i samostalno kod kuće. Sve što je za takav trening potrebno su motivacija i pogodna oprema.

 

Oprema za jogu i pilates

Na prvom mestu su naravno već pomenute prostirke. One vam pružaju udobnost i sigurnost tokom treninga, tako da se možete potpuno skoncentrisati na trening. Ostali rekviziti za jogu i pilates su:

  • Vibracijska platforma - koja pomaže pri vežbanju ravnoteže
  • Pilates lopta - koja je sastavni deo mnogih vežbi 
  • Joga blok - koji služi kao dodatna potpora
  • Pilates prsten - kojim se zatežu mišići nogu i ruku
  • Točak za jogu - pogodan pre svega za istezanje mišića
  • Da bismo toliko puno opreme mogli premeštati, potrebna nam je takođe i odgovarajuća torba za jogu. 

 

Zašto je potrebna dodatna oprema?

Dodatnu opremu ne koriste samo početnici, nego i iskusni posetioci joga i pilates kurseva. Samo neke od prednosti dodatne opreme su:

  • Pružaju mogućnost za bolje istezanje
  • Pomoću njih ćete ostati duže u teže izvodljivim pozama
  • Sudeluju u zatezanju mišića
  • Imate mogućnost da isprobate i najteže asane

Da li ste nekad bili besni na sebe jer je neka vežba prosto neizvodljiva? Sa našom dodatnom opremom je tome došao kraj! 
 

TEXT_TW_LOADING