Efikasni treninzi

,,Krećem od ponedeljka’’ može za vas biti istina, jer uz našu opremu i predloge treninga, imate najvažnije resurse za pristup zdravom načinu života kroz fizičku aktivnost i vežbanje.

Ukusni recepti

Put zdrave ishrane popločan je dobrim receptima. Zavirite u kolekciju onih koje prikupljamo za vas.

Zdrava ishrana

Zdrave navike nisu nužno posledica odluke koliko i dobre informisanosti. Da zdrava ishrana ne bude nepoznanica, pišemo o principima očuvanja i poboljšanja zdravlja kroz zdrave obroke.

Fun Facts

Zavirite u fascinantni svet treninga, snage i sporta kroz seriju zanimljivih činjenica. Otkrijte neočekivane informacije o mišićima, upoznajte se s neobičnim treninzima i naučite nešto novo o svetu sporta. Idealno za sve one željne zanimljivih informacija i edukacije uz dozu zabave!

Najnoviji blogovi

Jedan dobar korak u pravcu zdravlja je dovoljan, bilo da birate da krenete od korekcije svoje ishrane ili fizičke aktivnosti. Gorilla Sports je uz vas kao odabrani partner tokom vaših fitnes avantura, ali smo ceo pristup jednom zdravom načinu života proširili konkretnim predlozima na temu ne samo treninga, već i korisnim člancima o zdravoj ishrani. Uz savete koji se tiču ishrane možete računati i na recepte, koji će vam znatno olakšati svakodnevnu navigaciju na vašem putu promene. Korenite promene u životu valja sprovoditi postepeno, ako nam je na umu da kreiramo zdrave navike i rutinu koja podržava i unapređuje zdravlje, a koje su održive na duži vremenski period.

  • Vežbe sa dugom i kratkom šipkom za jačanje mišića

    Vežbe sa dugom i kratkom šipkom za jačanje mišića

    Gladijatori i ratnici su još u antičko doba koristili bučice kako bi ojačali svoje telo. U Antičkoj Grčkoj čak je postojala olimpijska disciplina sa bučicama. Danas takvih disciplina više nema, ali se bučice i dalje koriste za izgradnju mišića i vežbanje snage. Glavna razlika u odnosu na ostale sprave je što se sa bučicama može…

    Pročitajte više

  • Priprema fitnes obroka

    Priprema fitnes obroka

    Priprema fitnes obroka, ključna za postizanje sportskih ciljeva, zahteva temeljno planiranje i organizaciju. Kroz nedeljni raspored, tačnu kontrolu sastojaka, i optimalno upravljanje rokom trajanja, „Fitness Meal Prep“ omogućava sportistima uštedu vremena, novca i pruža praktičnost u održavanju zdrave ishrane za maksimalne rezultate treninga.

    Pročitajte više

  • Salata od spanaća sa indijskim orahom i narom

    Salata od spanaća sa indijskim orahom i narom

    Mlad spanać, sočni paradajzi i krastavci, zajedno sa zanosnim indijskim orahom i osvežavajućim narom, stvaraju pravu eksploziju ukusa. Ova salata nije samo obična salata – to je otkriće novih dimenzija ukusa, savršenstvo zdravlja i zadovoljstva u svakom zalogaju. Isprobajte ovaj spoj svežine i raznovrsnosti, i doživite ukusnu avanturu koja će probuditi vaše čulo ukusa!

    Pročitajte više

BOKS TRENING KOD KUĆE

Na koji način se vi suočavate sa stresom? Izazovite ga na duel i zadajte mu poslednji udarac! 

VAŠA PRODAVNICA ZA BODIBILDING I FITNES

Sport je naša strast, i zbog toga sva naša opreme ispunjava najviše standarde za trening i fitnes. To se ogleda u broju zadovoljnih klijenata i u karakteristikama naših proizvodima: kvalitet, dugovečnost, praktičnost i bezbednost su jasno u fokusu. Nije bitno da li imate 18, 45 ili 65 godina: osećaj zadovoljstva učiniti nešto dobro za svoje telo i efikasan trening ne zavise od broja godina, već od odgovarajuće opreme za trening.

Zahvaljujući širokom asortimanu opreme, dugogodišnjem iskustvu i odličnoj usluzi, brend Gorilla Sports je postao sinonim za maesto, gde možete pronaći sve što je vezano za trening snage i kondicije, fitnes kao i aerobik. Otkrijte nove proizvode i vežbajte sa nama!

„Onaj ko nije dovoljno hrabar da rizikuje neće postići ništa u životu.“ (Muhamed Ali)