Kratke šipke u setu

Podesive bučice - Šipke i diskovi za individualni trening

I jedan, i dva, i tri, i četiri! Kad se jednom zarazite, teško je prestati. Ako se radujete svakom uspehu i ponosite svojim dostignućem trening sa kratkom šipkom je prava stvar za vas. Efikasan je pre svega za gornji dela tela.

Ruke, grudi, gornji deo leđa, stomak… to su samo neki od predela koje možete vežbati uz pomoć kratke šipke. Na vama je da izaberete onu koja vam najviše odgovara!


Trening sa kratkom šipkom
Koji je vaš cilj? Izgradite mišiće grudnog koša, abdomena, bicepsa ili ramena uz pomoć ovih modernih, kratkih šipki. U poređenju sa dugom šipkom, kratke se mnogo lakše mogu kontrolisati, što je od velike prednosti, ako želite da se skoncentrišete na neki konkretan mišić. Obratite pažnju na kilažu, tj. da kratka šipka odgovara vašim trenutnim fizičkim mogućnostima. To znači da šipka ne bi trebalo da bude ni previše laka, ali ni previše teška. Već nakon kratkog vremena uslediće prvi rezultati. Vaši mišići će biti pokretljiviji, snažniji i sigurniji!


Veliki izbor za teretane i vaš kućni fitnes studio 
Jedna od najvećih prednosti kratkih šipki je ta što sa njima možete trenirati svuda, bez velike pripreme. Sa treningom možete početi odmah, bez odlaska u teretanu. Pritom ih možete vrlo lako skloniti, jer ne zauzimaju mnogo prostora a neki modeli su čak i zaštićeni gumenom oblogom. Sa kratkim šipkama je moguće vežbati bukvalno skoro sve mišiće. 
Šta čekate? Izaberite svoj gumirani, hromirani ili čelični Gorilla Sports set kratkih šipki. Mi vam nudimo optimalan odnos cene i kvaliteta. Uverite se i sami!

TEXT_TW_LOADING